Αναδρομική Μέθοδος


Γράφει η Κωνσταντίνα Βολονάκη

Η ψυχή μας είναι αιώνια. Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται. Το υλικό σώμα μας είναι το βιολογικό ρούχο της ψυχής. Ένα μέρος για να κατοικεί και να μπορεί να εκδηλώνεται.
Η ψυχή μας ταξιδεύει μέσα κι έξω από τον χωροχρόνο, συλλέγει εμπειρίες κι εξελίσσεται.

Γι' αυτό έχουμε γεννηθεί εδώ στη γη, για να βιώσουμε εμπειρίες σ' αυτό το υλικό πεδίο. Η ψυχή μας διάλεξε πότε θα κατέβει στη γη, σε τι φύλο θα γεννηθεί, σε ποια μέρη θα ζήσει, ποιες ψυχές θα συναντήσει. Ένα προμελετημένο σκηνικό όπως θα γινόταν σε μία θεατρική παράσταση στην οποία είμαστε οι ηθοποιοί στο έργο της ζωής μας. 

Η γη είναι ένα μεγάλο σχολείο κι όπως ένας μαθητής πηγαίνει σ΄αυτό για να λάβει γνώσεις έτσι συμβαίνει και με την ψυχή. Αυτό το ταξίδι το έχει κάνει πολλές φορές σε αμέτρητες ενσαρκώσεις με σκοπό να αποκτήσει γνώσεις, να μετουσιώσει, να καθαρίσει, να ισορροπήσει, να απελευθερώσει.


Όλα όσα βιώνουμε στην ζωή μας είναι συνδεδεμένα με τις προηγούμενες ζωές μας με τις προηγούμενες ενσαρκώσεις μας, τις προηγούμενες πράξεις κι ενέργειές μας. Πολλές φορές για να βελτιώσουμε μια δύσκολη κατάσταση χρειάζεται ν' αλλάξουν οι ενέργειες από το παρελθόν μας, από το συλλογικό παρελθόν μας από τη γένεση της αιώνιας ύπαρξης μας που είναι φως.

Η αναδρομική μέθοδος μας ταξιδεύει στο χωροχρόνο και μας βοηθάει ν' απελευθερώσουμε, να καθαρίσουμε προηγούμενες ζωές που επηρεάζουν την σημερινή μας ζωή την εδώ και τώρα πραγματικότητα μας με σκοπό να έρθει ισορροπία σε όσα δεν μας εξυπηρετούν πια και μας εμποδίζουν να βιώσουμε την χαρά και την γαλήνη σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Με την καθοδήγηση του ειδικού σπάμε τα δεσμά του χρόνου και μ' έναν απλό διαλογισμό αποκτάμε πρόσβαση στον ασυνείδητο νου  εκεί που υπάρχουν αποθηκευμένες όλες οι πληροφορίες μας.

Ανασύρουμε την ζωή ή τις ζωές που έχουν σχέση με την εδώ και τώρα πραγματικότητά μας. Σε αυτό το επίπεδο γίνονται οι ενεργειακοί καθαρισμοί και οι αλλαγές που χρειάζονται για να έρθει η αρμονία σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις διαστάσεις της εδώ και τώρα ζωής μας.

Τι μπορούμε να δουλέψουμε σε μια αναδρομική συνεδρία:
  • Όλες μας τις σχέσεις με τους ανθρώπους, οικογενειακές, φιλικές, επαγγελματικές, συντροφικές
  • Φοβίες, κρίσεις πανικού, άγχος
  • Τραυματικές εμπειρίες πχ ψυχολογική, σωματική, σεξουαλική κακοποίηση
  • Προβλήματα παχυσαρκίας και βουλιμίας
  • Αϋπνία, προβλήματα στον ύπνο, εφιάλτες
  • Σωματικές εντάσεις, χρόνιοι ανεξήγητοι πόνοι
  • Συναισθηματικά μπλοκαρίσματα
  • Προβλήματα επαγγελματικά, οικονομικά, αφθονίας
  • Θέματα με τον εαυτό μας όπως αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση
  • Μπορεί να γίνει εξαιρετικό εργαλείο για την αυτογνωσία και την πνευματική μας εξέλιξη 


Η αναδρομική συνεδρία μπορεί να γίνει όπου κι αν βρίσκεστε μέσω skypeΔημοφιλείς αναρτήσεις

Εικόνα

Διδυμες Φλογες