Βιογραφικό


Κωνσταντίνα Βολονάκη  

              Λίγα λόγια καρδιάς


Έχω γεννηθεί στην Αθήνα. Είμαι μητέρα κι αυτό είναι το σπουδαιότερο δημιούργημα μου. Είμαι από παιδί διαισθητική-ενορατική. Αυτό το γεγονός μου πήρε περίπου 35 χρόνια να το αποδεχθώ. Μου πήρε περίπου 35 χρόνια ν' αποδεχθώ την πραγματική μου φύση.

Τώρα στο κατώφλι της 4ης δεκαετίας της ζωής μου, μετά από πολλές περιπέτειες, πολλά μαθήματα αλλά κυρίως μέσα από μία εσωτερική διαδρομή που δεν τελειώνει έμαθα ν' αγαπώ τον εαυτό μου ν' αγαπώ τα εκ γενετής μου χαρίσματα κι ευχαριστώ τον θεό που με βοήθησε ν' αναγνωρίσω μέσα μου την ύπαρξη του.
Η αγάπη μου για τον άνθρωπο με οδήγησε στον εναλλακτικό δρόμο. Τα τελευταία χρόνια η προσέγγιση μου είναι μέσα από ενεργειακές εναλλακτικές μεδόδους.

Σπούδασα την “Ανθοθεραπεία” ένα αποτελεσματικό ενεργειακό ολιστικό σύστημα το οποίο ανακάλυψε ο Άγγλος ιατρός Έντουαρντ Μπαχ. Ο Ε. Μπαχ θεωρούσε πως η ασθένεια εμφανίζεται μετά από μία σύγκρουση του νου με την ψυχή. Υπέροχος άνθρωπος και επιστήμονας, πίστευε ότι όλα τα προβλήματα έχουν την ρίζα τους στον ψυχισμό και πως αν η αλλαγή επιτευχθεί σε αυτήν την βάση  παύουν να υπάρχουν. 
Παράλληλα σχεδόν με τις σπουδές μου στην ανθοθεραπεία μυήθηκα στο reiki. Είμαι Usui Reiki Master Teacher του ενεργειακού συστήματος του Ιάπωνα ιατρού Dr Mikao Usui.

Έχω εκπαιδευτεί στην μέθοδο Θήτα- ThetaHealing® του ινστιτούτου THINK® της Βαϊάννα Στάϊμπολ.

Θα μπορούσα να αναφέρω κι άλλες σπουδές όμως για μένα κάποια πράγματα δεν τα μαθαίνεις αποκλειστικά μέσω των σπουδών, απλά γεννιέσαι με αυτά στο δυναμικό σου. Οι εξωτερικές γνώσεις έρχονται πολλές φορές να συμπληρώσουν ως βοηθητικό εργαλείο τις εσωτερικές γνώσεις.

 Η αγάπη και το ήθος είναι τα απαραίτητα “συστατικά” που κάνουν τον άνθρωπο να ξεχωρίζει.


Είμαι Μητέρα, είμαι Ελληνίδα, αγαπώ τον άνθρωπο κι είμαι ευγνώμων στον Θεό.

Κωνσταντίνα Βολονάκη

* Έχω εκπαιδευτεί πιστοποιημένα σε ενεργειακές, εναλλακτικές μεθόδους και προσεγγίζω τα θέματα ολιστικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εικόνα

Διδυμες Φλογες