Το ενεργειακό πεδίο της ασθένειας και ο ενεργειακός καθαρισμός των κυττάρων


 

Γράφει η Κωνσταντίνα Βολονάκη

Μοιράζομαι μαζί σας κάποιες σκέψεις για το τι μπορεί να συμβαίνει στο παρασκήνιο της ασθένειας πριν εμφανιστεί στο σώμα. Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην ενέργεια και στο ότι η ύλη δημιουργείται από αυτήν.

 Όλα έχουν την δική τους ενέργεια, από εμάς τους ίδιους, τον πλανήτη που ζούμε και την ύλη που μας περιβάλει. Παράλληλα οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα μας και οι πράξεις μας, είναι ενέργεια! Οι συχνότητες - δονήσεις των ενεργειών κυμαίνονται από αρμονικές έως δυσαρμονικές. Όταν η ενέργεια μας είναι σε αρμονία ή δυσαρμονία, επηρεάζεται κατά τον ίδιο τρόπο η ύλη μας, το σώμα μας. Το ενεργειακό μας πεδίο είναι υγιές ή νοσεί όπως ακριβώς και το σώμα. Ενεργειακό  πεδίο και σώμα πάνε μαζί και αυτή είναι μία βασική αρχή που χρειάζεται να κατανοήσουμε. Η νόσος, η ασθένεια, δεν είναι κάτι άλλο παρά η προβολή στο σώμα ενεργειών που διαταράχθηκε η ισορροπία τους.

Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν ανισορροπία στο ενεργειακό μας πεδίο και στο σώμα με αποτέλεσμα να εμφανιστεί η ασθένεια και αυτό έχει να κάνει με διάφορους παράγοντες, εξωτερικούς και εσωτερικούς. Οι εξωτερικοί παράγοντες συνδέονται με το περιβάλλον και αρνητικές επιρροές που δεχόμαστε όπως η διατροφή, η ατμοσφαιρική ρύπανση, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τοξίνες, βαρέα μέταλλα κα). Οι εσωτερικοί παράγοντες έχουν να κάνουν με την ψυχή μας, τον ψυχισμό μας, αρνητικές σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να κλονίζεται η υγεία, μετά από ένα μεγάλο σοκ στη ζωή του ανθρώπου, μετά από μία μεγάλη απώλεια, μια απογοήτευση ή μετά από μία αλλαγή για την οποία ο άνθρωπος δεν ήταν έτοιμος. Τα τελευταία χρόνια που εργάζομαι με το σύστημα των πεποιθήσεων μέσα από την μέθοδο Θήτα, το thetahealing και την αναδρομική μέθοδο έχω παρατηρήσει σε αρκετές περιπτώσεις να υπάρχουν πεποιθήσεις συνδεδεμένες με τα θέματα της υγεία μας! Μάλιστα μέσα σε αναδρομές μπορούμε να δούμε πως συνδέετε μία κληρονομική ασθένεια με ενέργειες και κάρμα που φέρουμε από το παρελθόν. Φυσικά όλες οι εναλλακτικές μέθοδοι δεν έρχονται σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν την επιστήμη και την ιατρική, μπορούν όμως να λειτουργήσουν ενισχυτικά και συμπληρωματικά. 

Σε κάθε περίπτωση η ασθένεια είναι ένας τρόπος που επιλέγει το σώμα να μας μιλήσει. Το σώμα ασθενεί και με αυτόν τον τρόπο "φωνάζει" κοίταξε με! Κατά τη γνώμη μου αυτός που φωνάζει δεν είναι ακριβώς το σώμα, αλλά η ψυχή η οποία μιλάει μέσα από το σώμα. Οι συγκρούσεις που δημιουργεί η προσωπικότητα σε σχέση με τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής, είναι υπεύθυνες για πολλά προβλήματα. Ο άνθρωπος παρασύρεται από όλα όσα τον απασχολούν στην καθημερινότητα του και ξεχνάει την πραγματική του φύση. 

Όταν αρρωσταίνουμε  πηγαίνουμε στον γιατρό ο οποίος βάσει των συμπτωμάτων θα κάνει τη διάγνωση και θα μας δώσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Πολύ ωραία μέχρι εδώ και πολύ καλά κάνουμε, γιατί έτσι βοηθάμε το φυσικό μας σώμα. Όμως για την ενέργεια που βρίσκεται σε δυσαρμονία και άνοιξε τον δρόμο στο να νοσήσει το σώμα τι κάναμε; Αναρωτιέμαι για την ρίζα του προβλήματος κάναμε κάτι ή απλώς διορθώσαμε το σύμπτωμα; 

Το σώμα μας αποτελείται από τρισεκατομμύρια κύτταρα. Τα κύτταρα μας, τα όργανα μας, και όλο μας το βιολογικό σύστημα δεν είναι απλώς ύλη! Πρωτίστως είναι ενέργεια. Τα κύτταρα δέχονται ενέργειες και πληροφορίες από το εξωτερικό περιβάλλον τις οποίες αποθηκεύουν. Το ενεργειακό μας πεδίο, οι ενέργειες των κυττάρων καθώς και η κυτταρική μνήμη, χρειάζονται καθαρισμό. Μπορούμε να το πούμε και ενεργειακή αποτοξίνωση! Είναι και αυτός ένας σπουδαίος τρόπος να βοηθήσουμε το φυσικό μας σώμα. Γιατί όπως είπα είμαστε ενέργεια, η οποία είναι απολύτως συνδεδεμένη με το φυσικό μας σώμα. Κι αν νομίζουμε ότι είμαστε μόνο ύλη, τότε το πιο πιθανό έχουμε απομακρυνθεί από την πραγματική μας φύση, την ουσία μας.

                               

                     

                  Κωνσταντίνα Βολονάκη


Τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης -EFT

Επικοινωνία: 6944878755

kvolonaki@gmail.com


Δημοφιλείς αναρτήσεις