Καρμικοί - Ενεργειακοί καθαρισμοί και πως μπορούν να μας βοηθήσουνΓράφει η Κωνσταντίνα Βολονάκη

Όλα αυτά τα χρόνια από το 2013 έως σήμερα, ασχολούμαι καθημερινά με εναλλακτικές, ολιστικές μεθόδους και προσεγγίσεις. Πιο συγκεκριμένα μετά από μία σειρά εκπαιδεύσεων σε διάφορες μεθόδους, εργάζομαι συστηματικά με την αναδρομική μέθοδο, τους ενεργειακούς - καρμικούς καθαρισμούς και το thetahealing, ενώ παράλληλα χρησιμοποιώ συμπληρωματικά την τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης EFT και την ανθοθεραπεία με ανθοϊάματα Μπαχ. 

Σε αυτό το άρθρο θα σας μιλήσω για τους ενεργειακούς - καρμικούς καθαρισμούς, οι οποίοι προέκυψαν από την ανάγκη να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους ν' απελευθερωθούν από καταστάσεις που τους ταλαιπωρούν κι αυτές πολλές φορές χωρίς να το γνωρίζουμε, έχουν την ρίζα τους σε κληρονομικές και καρμικές δεσμεύσεις. Η καθημερινή μου επαφή με τους ανθρώπους τα προβλήματα τους και μία σειρά από προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, μου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσω πολύ σημαντικές εμπειρίες και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. 

Οι άνθρωποι συνήθως θέλουν να βρουν ανακούφιση σε διάφορα θέματα που τους απασχολούν. Στις συνεδρίες ακούω συχνά την λέξη ατυχία κι αναρωτιέμαι πραγματικά για ποια "ατυχία" μιλάνε; Σε ποια ατυχία αναφέρονται; Ακούω πολλές φορές να μου λένε είμαι άτυχος στον έρωτα, δεν μπορώ να έχω μια σταθερή σχέση, είμαι άτυχος στη ζωή μου, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Για ποια ατυχία μιλάμε και ποιο τυχαίο γεγονός θεωρούμε ότι μπορεί να έχει φέρει άσχημη εξέλιξη ή μία σειρά από προκλήσεις και δυσκολίες;

Καμία ατυχία φίλοι μου. Δεν υπάρχουν τυχαία και ατυχή γεγονότα υπάρχουν ενέργειες οι οποίες εκδηλώνονται γιατί έχουν πάντα λόγο που εκδηλώνονται κι αυτό έχει να κάνει μ' εμάς τους ίδιους, με δικές μας ενέργειες, επιλογές που φέρνουν τα αποτελέσματα τους ή με άλλους παράγοντες όπως είναι το κάρμα και η κληρονομικότητα.

Πιο αναλυτικά θέματα και καταστάσεις που μας απασχολούν, έχουμε προσπαθήσει να βρούμε λύσεις, να τ' αλλάξουμε, ν' απελευθερωθούμε και παρόλα αυτά επαναλαμβάνονται και εμφανίζονται ξανά με διάφορους τρόπους, τις περισσότερες φορές έχουν την ρίζα τους στους παρακάτω τέσσερις παράγοντες:

  • Ατομικό ή κληρονομικό κάρμα
  • Κληρονομικές ενέργειες που φέρουμε από τους γονείς μας 
  • Κληρονομικές ενέργειες που φέρουμε από τους προγόνους μας έως και 9 γενεές πίσω στο γενεαλογικό μας δέντρο
  • Απορρόφηση επιθετικών ενεργειών και χαμηλών δονήσεων από εξωτερικούς παράγοντες που δεχόμαστε από το περιβάλλον

Αν τα θέματα μας συνδέονται με τους παραπάνω παράγοντες οι ενεργειακοί - καρμικοί καθαρισμοί και κάποιες φορές σε συνδυασμό με την αναδρομική μέθοδο, θα μας βοηθήσουν ρίξουμε φως και να βρούμε λύσεις σε καταστάσεις που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και συνήθως δεν έχουμε τη γνώση του τι ακριβώς συμβαίνει. 

Πριν λίγο καιρό με επισκέφθηκε μία γυναίκα επιχειρηματίας. Η κύρια δραστηριότητα της ήταν στην Ελλάδα, είχε ανοίξει όμως πρόσφατα μία επιχείρηση στο εξωτερικό. Στο ιστορικό της υπήρχαν διάφορες "ατυχίες" και μία χρεοκοπία από την οποία είχε ανακάμψει. Την συγκεκριμένη περίοδο που με επισκέφθηκε είχε πρόβλημα με ένα δάνειο τράπεζας του εξωτερικού το οποίο είχε κολλήσει και ήταν απαραίτητο για την συνέχεια του ανοίγματος που είχε κάνει στην νέα της επιχείρηση. Ήταν πολύ αγχωμένη και φοβόταν μήπως επαναληφθεί στη ζωή της το σενάριο της χρεοκοπίας. Αρχικά κάναμε κάποιες συνεδρίες thetahealing δουλεύοντας με το υποσυνείδητο της, το σύστημα των πεποιθήσεων, φοβίες και διάφορα άλλα που μας δίνει την δυνατότητα η μέθοδος Θήτα. Φορά με τη φορά ένιωθε πολύ καλύτερα, διαχειριζόταν τα πράγματα με δύναμη και παράλληλα ηρεμία όμως το θέμα με την τράπεζα και τον δανεισμό δεν είχε αλλάξει και η επιχείρηση της κινδύνευε. Ώσπου μία μέρα την ρώτησα αν κάποιος από την οικογένεια της είχε κάποια στιγμή στο παρελθόν χρεοκοπήσει. Η απάντηση ήταν πως όταν ήταν μικρή είχε υποστεί μια σοβαρή οικονομική κρίση ο πατέρας της οποίος έχασε μεγάλο μέρος της περιουσίας του. Την ξαναρώτησα λοιπόν επίμονα μήπως γνωρίζει και κάτι άλλο. Το σκέφθηκε για λίγο και μου είπε: Ο παππούς μου από την πλευρά του πατέρα μου, διατηρούσε εργοστάσιο με προϊόντα σταφίδας. Έχασε το εργοστάσιο και όλη την περιουσία του. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο που με κοίταξε στα μάτια μόλις τελείωσε την φράση της. Κάναμε αναδρομή και ξεκινήσαμε ενεργειακό καθαρισμό στη σχέση της με τον πατέρα της για κληρονομικές ενέργειες που έφερε από εκείνον. Τρεις μέρες μετά την αναδρομή με πήρε για να με ευχαριστήσει γιατί η τράπεζα της είχε ανοίξει το δάνειο! Λίγους μήνες μετά η εικόνα της κατάστασης της δεν θύμιζε σε τίποτα το παρελθόν.

Γράφω για τους ενεργειακούς καθαρισμούς γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την γνώση κάποιων πραγμάτων που συμβαίνουν και αφορούν τη ζωή μας σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο χωρίς να ξεχνάμε τον παράγοντα της κληρονομικότητας και του κάρμα. Μέσα από τη γνώση και την κατανόηση μπορούμε να βοηθηθούμε για ν' αλλάξουμε καταστάσεις που μας δυσκολεύουν σε διάφορους τομείς. 

Πιο αναλυτικά οι ενεργειακοί - καρμικοί καθαρισμοί που προσφέρω μπορούν να μας βοηθήσουν:

  1. Σε όλες μας τις προσωπικές σχέσεις
  2. Σε θέματα ψυχικής, πνευματικής και σωματικής υγείας 
  3. Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα
  4. Στις καρμικές σχέσεις. Εξομάλυνση και αρμονία καρμικών σχέσεων 
  5. Σε θέματα που αφορούν την συντροφικότητα       

Πάνω από όλα κατά τη γνώμη μου χρειάζεται να υπάρχει μέσα μας η υπενθύμιση ότι είμαστε ενέργεια άυλη, ψυχές ενσαρκωμένες σ' ένα σώμα ύλης. Η ουσία μας, είναι η ενέργεια πλήρους συνειδητότητας, η οποία ερχόμενη στην κατάσταση της ύλης χρησιμοποιεί το σώμα για να μπορεί να εκφραστεί. Δεν είμαστε απλώς το σώμα είμαστε η ψυχή που εκφράζεται μέσα από το φυσικό σώμα με σκοπό την εξέλιξη της.

Έχουμε έρθει σε ενσάρκωση στον πλανήτη μας, για να εξελιχθούμε και να φέρουμε σε ισορροπία το κάρμα μας και τους καρμικούς μας δεσμούς.

Όσο βοηθάμε τον εαυτό μας να ελευθερωθεί από τα δεσμά που φέρει εδώ στη γη, τόσο ως άνθρωποι θα μπορούμε να βιώνουμε εδώ στη ζωή μας αλήθεια, αγάπη, αρμονία. Με την καθημερινή εργασία με τον εαυτό μας αποκτάμε όλο και μεγαλύτερη επίγνωση του όλου μας και των δυνατοτήτων μας.

Ενεργειακοί - Καρμικοί Καθαρισμοί
Τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης -EFT

Επικοινωνία: 6944878755

kvolonaki@gmail.com 

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις