Θα περάσεις από την Πύλη Των Λεόντων

Γράφει η Κωνσταντίνα Βολονάκη

Αυτή την "Πύλη" θα την περάσεις θες δεν θες. Δεν έχεις καμία απολύτως άλλη επιλογή. Δεν έχεις άλλη επιλογή γιατί έχεις ήδη προεπιλέξει να την περάσεις. Ούτε να καθυστερήσεις μπορείς, ούτε να τρέξεις μπορείς, ούτε να λιποτακτήσεις. Ήρθες και είπες, μέσα στη λήθη, εγώ θα βρω την αλήθεια.

Χτυπήθηκες, πόνεσες, λύγισες, άλλα είσαι ακόμα εδώ. Έπεσες και  σηκώθηκες όρθιος ξανά και ξανά. 

Εγώ θα λύσω αυτό το κάρμα είπες. Θα βγω στο Φως!

Γι΄αυτό διάλεξες αυτή την πύλη. Τώρα δεν έχει πίσω δρόμο, μόνο μπροστά. Έχεις δουλέψει για να φτάσεις εδώ κι ας μην το θυμάσαι. Είσαι έτοιμος. Το δούλευες κάθε φορά που γκρεμίζονταν τα τείχη του συστήματος των πεποιθήσεων σου. Η αποδόμηση όλου του άρρωστου θεμελιακού συστήματος του οποίου ήσουν μέρος.

Μη φοβάσαι το φόβο σου, είσαι πιο δυνατός απ' όλους τους φόβους. Τώρα είναι η στιγμή, τώρα είσαι έτοιμος. 

Θα περάσεις από την φωτιά για να βγεις στο φως. 

Είναι νόμος. 

Να σου θυμίσω πως πριν περάσεις την πύλη πρέπει να πετάξεις την πανοπλία. Δεν τη χρειάζεσαι άλλο. Έμαθες να ζεις με την σκληρότητα της. Αλλά δεν το θες πια. Να η ευκαιρία σου. Κι όπως θα απελευθερώνεις από πάνω σου ένα - ένα όλα τα κομμάτια της πανοπλίας που φοράς τόσα χρόνια, πέτα και την ασπίδα που την κρατούσες μπροστά στο θώρακα, επειδή είχες την εσφαλμένη εντύπωση πως θα σου προστατεύσει την "καρδιά". 

Αλίμονο αν οι καρδιές χρειάζονταν τόσο σκληρά "υλικά" για να προστατευθούν.

Δεν φταις εσύ. Κανείς δεν φταίει. Έτσι σου έδειξε η μάνα σου, έτσι σου έδειξε ο πατέρας σου, έτσι σε δίδαξαν οι δάσκαλοί σου. Τόσα γνώριζαν κι εκείνοι. 

Αυτές τις εμπειρίες διάλεξες να ζήσεις, μήπως και καταφέρεις να βγεις στο φως της αλήθειας, στο φως της αληθινής αγάπης. Μήπως και ενθυμηθείς πως είναι ν' αγαπάς τον εαυτό σου. Ν' αγαπάς, να συγχωρείς, ν' αποδέχεσαι και να τιμάς τον εαυτό σου όπως και να' χει.

Πιάσε τώρα ένα - ένα κι όλα τα όπλα σου. Πέταξε τα κι αυτά. Και πρώτα εκείνο του θυμού. Άστο στην άκρη. Αδίκως το κουβαλάς. Δε σου χρειάζεται άλλο. 

Για να περάσεις από την Πύλη Των Λεόντων, σημαίνει ότι έχεις μάθει να δαμάζεις τα λιοντάρια σου. Με τη δύναμή σου! Όχι εκείνη που χρησιμοποιούσες από το ηλιακό σου πλέγμα. Την άλλη. Εκείνη που εκπορεύεται από τον πυρήνα της καρδιάς. Αυτή η δύναμη είσαι! 

Πέρνα λοιπόν κι αυτή την πύλη και βγες νικητής. Μην περιμένεις όμως κανένα πανηγυρικό θρίαμβο απ' αυτούς που φωνάζουν εκκωφαντικά. Θα καταλάβεις ότι τα κατάφερες από τα δώρα που σε περιμένουν στην πορεία. Κι όταν το πνεύμα γιορτάζει, είναι πάρα πολύ γενναιόδωρο!

*Σε εκείνους τους λίγους  ή πολλούς που περπατάμε τον ίδιο δρόμο. Ευγνωμοσύνη.


Κωνστανίνα Βολονάκη

Αναδρομική μέθοδος  - Past Life Regression Therapy

Ενεργειακοί Καθαρισμοί

Karma Therapy

Σύμβουλος Ανθοθεραπείας

Σύμβουλος μεθόδου Θήτα - Theta Healing


Δημοφιλείς αναρτήσεις