Βιωματικο Εργαστηρι Ομαδικης Αναδρομικης ΜεθοδουΓράφουν
Κωνσταντίνα Βολονάκη
Δέσποινα Χατζηδημητρίου

Είμαστε αιώνιες ψυχές ενσαρκωμένες σε ένα φυσικό σώμα με σκοπό να βιώσουμε εμπειρίες οι οποίες θα μας βοηθήσουν στην εξέλιξή μας.

Η αναδρομική μέθοδος μας βοηθάει να σπάσουμε το φράγμα του χώρου και του χρόνου και να ταξιδέψουμε σε προηγούμενες ζωές.

Πολλές φορές αναβιώνουμε δυσάρεστες καταστάσεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας οι οποίες επαναλαμβάνονται. Με την αναδρομική μέθοδο μπορούμε να ρίξουμε φως σε αρνητικά βιώματα και ενέργειες από το παρελθόν μας που επηρεάζουν την εδώ και τώρα ζωή και πορεία μας.

Σε αυτό το διήμερο θα εστιάσουμε στις συντροφικές σχέσεις αξιοποιώντας την βοήθεια που μας παρέχει η αναδρομή για να απαλλαγούμε από δυσκολίες και δυσάρεστες καταστάσεις στον τομέα της συντροφικότητας που μας απομακρύνουν από το να είμαστε σε  αρμονία με τον σύντροφό μας.

Αναλυτικά μέσα σε αυτό το διήμερο θα έχουμε την ευκαιρία:

  • Να μπούμε μέσα στο υποσυνείδητο μας και ν’ ανασύρουμε εμπειρίες από προηγούμενες ενσαρκώσεις μας οι οποίες μας δυσκολεύουν και μας εμποδίζουν να βιώσουμε αρμονικές συντροφικές σχέσεις.
  • Θα ρίξουμε φως σε τραυματικές εμπειρίες και φοβίες οι οποίες προέρχονται από σωματική, ψυχολογική ή σεξουαλική κακοποίηση.
  • Θα απελευθερωθούμε από συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που μας απομακρύνουν από την ένωση με το σύντροφο της ζωής μας.
  • Θα σπάσουμε όρκους και δεσμεύσεις  που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν, απ’ όπου κι αν προέρχονται.
  • Θα δουλέψουμε με το σύστημα των πεποιθήσεών μας και θ’ αλλάξουμε σε κυτταρικό επίπεδο παλιές και περιοριστικές πεποιθήσεις που μπλοκάρουν τη συντροφική μας ζωή.
  • Θα ξεφύγουμε από κύκλους καρμικών δεσμών και επαναλαμβανόμενων μοτίβων που πλέον δεν μας εξυπηρετούν .
  • Θα γίνουν διαλογιστικές θεραπείες και καθαρισμός του αιθερικού σώματος από τοξικές ενέργειες.


Σημείωση: Οι συμμετέχοντες δεν θα υποβληθούν σε ύπνωση και δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία αναδρομής. Θα δοθούν απλές χαλαρωτικές καθοδηγούμενες ασκήσεις.  


Συντονίζουν :
Κωνσταντίνα Βολονάκη - Δέσποινα Χατζηδημητρίου.

Σάββατο και Κυριακή 22 και 23 / 02 / 2020
11:00 – 18:00

Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18
Κεραμεικός

Συμμετοχή 120 ευρώ
Η κατοχύρωση της θέσης γίνεται μέσω email και προκαταβολή 60 ευρώ
6934164221, 6944878755

Δημοφιλείς αναρτήσεις