Βιωματικο Σεμιναριο Ιερη Συντροφικοτητα Διδυμες Φλογες 2.2.2020

                       Follow the Flames of Love

Γράφει η Δέσποινα Χατζηδημητρίου

Οι δίδυμες φλόγες προέρχονται από μια ψυχή που είναι δύο, αλλά παρ'όλα αυτά εξακολουθεί να είναι μία. Μπερδευτήκατε; Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ψυχή "μοιράζεται" και ενσαρκώνεται σε δύο ανθρώπινα σώματα: ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Αυτοί οι δύο άνθρωποι όμως εξακολουθούν να αποτελούν την ίδια ψυχή, είναι φτιαγμένοι από την ίδια ουσία, την ίδια ακριβώς ποιότητα. 
Και παρόλο που μπορεί να μην γνωρίζουν ο ένας τον άλλο, εξακολουθούν να είναι ο ένας ο τέλειος καθρέφτης του άλλου. Καθρεφτίζουν τέλεια το φως του πνεύματος τους, αυτό που προκύπτει από την ίδια ψυχή που βρίσκεται σε δυο διαφορετικούς φορείς.

Βρισκόμαστε ήδη αρκετό καιρό στην εποχή που οι δίδυμες φλόγες αφυπνίζονται και είναι έτοιμες για την επανένωσή τους. Ο διαχωρισμός έγινε πολύ παλιά κατά την "πτώση" του ανθρώπου από την θεϊκή του φύση, τον θεϊκό εσωτερικό του παράδεισο. Έχει έρθει η στιγμή να ενωθούν και πάλι και με την ένωσή τους αυτή να φωτίσουν τον πλανήτη, με το φως που θα παραχθεί από την ένωση δύο δυνάμεων. Δύο κεριά μαζί παράγουν πάντα λαμπρότερο φως! Φανταστείτε τι γίνεται με δύο ήλιους μαζί!!!

Ωστόσο για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται να φωτιστούν πρώτα οι ίδιες. Αυτή η πορεία ξεκινάει από πολύ νωρίς. Και δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο. Διότι για να γνωρίσεις τον εαυτό σου, χρειάζεται να γκρεμίσεις πολλά φράγματα, στερεότυπα, πεποιθήσεις, δεδομένα, τοίχους αχρήστων συναισθημάτων και βάραθρα αρνητικότητας. Μέσα από όλα αυτά όμως αναδύεται ο Αληθινός Εαυτός, τον οποίο έχουμε κρύψει στα άδυτα των αδύτων. Και σιγά σιγά καθώς τα σκουπίδια απομακρύνονται αρχίζει να λάμπει το αληθινό Φως της Ύπαρξης μας.

 Όμως με την ένωση των διδύμων φλογών, αυτό το φως πολλαπλασιάζεται και δημιουργεί ένα ηλεκτρικό κύκλωμα που μπορεί να παράξει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια. Συμβολικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι η σύνδεσή τους μοιάζει με μια μπαταρία που ο θετικός πόλος χρειάζεται τον αρνητικό για να λειτουργήσει!

Το ταξίδι των διδύμων φλογών έχει ήδη ξεκινήσει. Συγκεντρωθείτε στην καρδιά σας και αφουγκαστείτε το μήνυμά της. Είναι ένα ταξίδι ευλογημένο, αλλά έχει ντυθεί την μάσκα του φόβου. Φόβος διότι αφήνει πίσω στο πέρασμά του κάθε ζώνη άνεσης. Οτιδήποτε παλιό, ψεύτικο, σάπιο ή σαθρό, περιοριστικό, συμβιβαστικό, εγωϊστικό ή διαχωριστικό απομακρύνεται. Έτσι θέτει τις συντροφικές σχέσεις σε μια νέα εντελώς υγιή, γερή και αληθινή βάση.
Την βάση της ανιδιοτελούς αγάπης που είναι η υψηλότερη δόνηση όλων. 
Διότι μόνο αυτή η αγάπη είναι αληθινή!!!Περισσότερες πληροφορίες στο βιωματικό σεμινάριο
11:11 Follow the Flames of Love
Ιερή συντροφικότητα - Δίδυμες Φλόγες

Εισηγήτριες: 
Κωνσταντίνα Βολονάκη - Δέσποινα Χατζηδημητρίου


Πληροφορίες σεμιναρίου  

Το σεμινάριο χωρίζεται σε 3 μέρη. 
Ομιλία από τις εισηγήτριες, απαντήσεις σε ερωτήσεις του κοινού, βιωματική θεραπεία.

Τι είναι οι Δίδυμες Φλόγες, Αδελφές ψυχές και ποιες οι διαφορές τους

Τι είναι οι καρμικές σχέσεις και πως τις ξεχωρίζουμε.

Ποια η διαφορά μεταξύ της αληθινής και της ψεύτικης Δίδυμης Φλόγας

Ανάλυση της σχέσης των Διδύμων Φλογών καθώς και του σκοπού της πάνω στη γη.

Τι εννοούμε λέγοντας Ιερή συντροφικότητα; Μπορείς να την έχεις σε οποιαδήποτε σχέση; Πώς καλλιεργείται και πώς μπορούμε να τη βιώσουμε;

Πώς μπορούμε να έλξουμε τον συμβατό μας σύντροφο

Ομαδικός θεραπεία "Έλξης και Ένωσης Διδύμων Φλογών"

Κυριακή 2.2.2020 
11:00 - 16:00
Συμμετοχή 30 ευρώ
Arima Therapy Center Νευροκοπίου 18 Κεραμεικός
Επικοινωνία: 6934164221  6944878755
*Οι θέσεις είναι περιορισμένεςΔημοφιλείς αναρτήσεις