Ανθοϊάματα Μπαχ: Η προσωπικη μου εμπειρια

Γράφει η Κωνσταντίνα Βολονάκη

Η προσωπική μου εμπειρία

Η πρώτη μου επαφή με τα ανθοϊάματα Μπαχ ήταν πριν λίγα χρόνια όταν είχα ήδη μπει στον δρόμο του θεραπευτή. Ήθελα να συμπληρώσω στο δυναμικό μου άλλη μία θεραπευτική μέθοδο με ανώτερο σκοπό να βοηθήσω με τρόπο ολιστικό τους θεραπευόμενούς μου.


Ψάχνοντας ανάμεσα σε διάφορες ενεργειακές θεραπείες βρέθηκα μπροστά στα ανθοϊάματα. Όπως όλες τις θεραπευτικές μεθόδους τις δοκιμάζω πρώτα στον εαυτό μου έτσι έκανα και σ΄αυτή την περίπτωση. Στην αρχή ξεκίνησα να τα παίρνω πολύ διστακτικά. Όμως η άμεση αποτελεσματικότητά τους βοήθησε στο να απομακρυνθούν σύντομα όλες μου οι επιφυλάξεις.


Είχα άγχος στο πως να διαχειρίζομαι τον χρόνο μου το οποίο το σωματοποιούσα και εκδηλωνόταν με διάφορους μυϊκούς πόνους και κατά καιρούς με ιλίγγους που με καθήλωναν για μέρες. Παράλληλα είχα φοβίες και πολλές ενοχές που είχαν να κάνουν με τους οικογενειακούς μου δεσμούς. Όλα αυτά και πολλά άλλα, δυσκόλευαν την ζωή μου για χρόνια. Είχα πρόβλημα με την παχυσαρκία και η συνηθισμένη μου αντίδραση ήταν να καλύπτω το συναισθηματικό μου κενό με το φαγητό.

Όταν ξεκίνησα να παίρνω ανθοϊάματα τις πρώτες κι όλας μέρες άρχισα να βλέπω αλλαγή στην διάθεσή μου. Αυτά που με άγχωναν άρχιζαν να φαίνονται λιγότερο σημαντικά και το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας ένιωθα ήρεμη. Παράλληλα η απλότητα της θεραπείας και η ελευθερία από περιορισμούς με βοήθησε να συνεχίσω σταθερά την ανθοθεραπεία. Οι ίλιγγοι εξαφανίστηκαν και τα υπερφαγικά επεισόδια που είχα μειώθηκαν εντυπωσιακά! Λίγο αργότερα έδωσα στα παιδιά μου και στον σύζυγο μου να τα δοκιμάσουν. Έδρασαν και σε εκείνους με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Κάπως έτσι βρέθηκα να σπουδάζω την ανθοθεραπεία  κι από τότε σε όλους όσους ζητούν την βοήθειά μου προτείνω τα ανθοϊάματα ανεξάρτητα από την φύση του προβλήματος. Γιατί τα ανθοϊάματα Μπαχ εκτός από ολιστική μέθοδος ενεργειακής θεραπείας βοηθούν στην πρόληψη.

Πιστεύω στις θεραπευτικές ιδιότητες των ανθοϊαμάτων γιατί τα έχω δει επανειλημμένα να λειτουργούν στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και στους θεραπευόμενους μου. Τα συνιστώ σε όποιον θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του να απαλλαγεί από τα αρνητικά συναισθήματα τα οποία είναι η πηγή όλων των προβλημάτων και να βελτιώσει όλους τους τομείς της ζωής του.

Η ανθοθεραπεία  είναι συμπληρωματική, εναλλακτική, ολιστική μέθοδος θεραπείας η οποία δρα θεραπευτικά στην ψυχοδιανοητική κατάσταση του ανθρώπου καθώς και στη θεραπεία ψυχολογικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων.

Επιγραμματικά αναφέρω σε τι μπορούν να βοηθήσουν τα ανθοϊάματα:

  • Απαλλαγή από το άγχος και τις βλαβερές του συνέπειες
  •  Φοβίες
  •  Κρίσεις πανικού
  •  Κατάθλιψη 
  • Παχυσαρκία
  • Απεξάρτηση από εθισμούς σε ουσίες, αλκοόλ, κάπνισμα κλπ
  •  Βοηθούν σε όλες τις ψυχοσωματικές ασθένειες
  •  Διαχείριση θυμού και αρνητικών συναισθημάτων
  •  Ενισχύουν την αυτοθεραπεία
  • Συνδυάζονται με όλες τις θεραπείες
Και πάρα πολλά ακόμα οφέλη. Τα ανθοϊάματα Μπαχ  είναι αρμονικές ενεργειακές συχνότητες και δεν έχουν παρενέργειες. Η λήψη τους είναι εύκολη και δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα στις καθημερινές μας συνήθειες. Παρόλα αυτά επειδή είναι μία σοβαρή θεραπεία συστήνω να τα λαμβάνεται πάντα με την καθοδήγηση ενός έμπειρου θεραπευτή για να έχετε τα καλλίτερα αποτελέσματα.


          

Δημοφιλείς αναρτήσεις