Θεραπευστε με την δυναμη της αγαπης σαςΓράφει η Κωνσταντίνα Βολονάκη

Θεραπεύστε με την καρδιά σας, με την αγάπη σας, με τα γλυκά σας λόγια με την αγκαλιά σας. Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη θεραπευτική ενέργεια και υπάρχει μέσα μας. Είναι η ουσία της ύπαρξής μας, το φως μας , ο πυρήνας μας. Η ενέργεια της αγάπης θεραπεύει τα πάντα. Θεραπεύει το τώρα μας, το παρελθόν μας και το μέλλον μας. Θεραπεύει τον νου, την καρδιά, την ψυχή. Θεραπεύει εσάς κι όσους σας αφορούν, όσους κοιτάτε, όσους ακουμπάτε, όσους σκέφτεστε, όσους απλά είναι δίπλα σας. 

Η αγάπη σας θεραπεύει, θεραπεύει, θεραπεύει...

Γίνεται ένα κύμα που εκπορεύεται από μέσα και απλώνει παντού, σε όλους τους ανθρώπους, σε όλα τα έμβια όντα, σε όλη την γη , σε όλο το σύμπαν, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις διαστάσεις.

Δεν θέλει προσπάθεια, δεν θέλει κόπο. Χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε με φυσική ευκολία κι απλότητα. Γιατί απλά η αγάπη είστε εσείς. 

Η δύναμη της αγάπης σας ξεπερνάει το χώρο, ξεπερνάει τον χρόνο. Δημιουργεί ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που απλά αγκαλιάζει τα πάντα. Θεραπεύστε με την δύναμη την αγάπης σας. Το κάνετε καθημερινά χωρίς να το καταλαβαίνετε γιατί είναι δικαίωμα που το έχετε εκ γενετής. Είναι εκεί από τότε που υπάρχει η ψυχή σας. 

Είμαστε θεραπευτές και έχουμε μέσα μας το πολυτιμότερο αγαθό, την πιο δυνατή θεραπευτική ενέργεια την ουσία των πάντων, την ουσία όλης τη δημιουργίας, την ΑΓΑΠΗ. 

Ανοίξτε την καρδία σας που γνωρίζει πως να αγαπά, πως να θεραπεύει, πως να χωράει τα πάντα. Δώστε την αγάπη σας, μην την κρατάτε. Είστε αγάπη, είστε συγχώρεση, είστε θεραπεία. Απλά είστε, μην το ψάχνετε έξω από εσάς, είναι μέσα σας. 

Θεραπεύστε με την δύναμη της αγάπης σας. Θεραπεύστε την ζωή σας, θεραπεύστε τον κόσμο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις